Inloggen

   
Wachtwoord vergeten

Opleidingen

Het expeditiebedrijf is een dienstverlenend bedrijf. De kwaliteit van de aangeboden diensten wordt voornamelijk bepaald door de kwaliteit van het management en de overige medewerkers. Wil een FENEX-expediteur over goede medewerkers beschikken, dan zal er in de eerste plaats voor moeten worden gezorgd dat zij goed zijn opgeleid. De algemene tendens is dat de expeditiesector behoefte heeft aan personeel met een steeds hoger opleidings- en kennisniveau.

FENEX draagt hieraan bij door het verzorgen van opleidingen op het terrein van expeditie en logistiek en douanewetgeving en is voorts actief betrokken bij het samenstellen van lesprogramma's van opleidingsinstituten.

Ook niet-leden van FENEX kunnen zich inschrijven voor de cursussen, echter voor FENEX-leden gelden aanzienlijke kortingen.
TLN-leden (niet FENEX-lid) krijgen een korting van 10% op de niet-leden prijs.

​Douane

Awareness trainingen

Algemeen / Expediteur

Fiscale Vertegenwoordiging

Juridisch

Opfriscursussen

Overig

In-company trainingen

Vrijwel alle opleidingen, cursussen en workshops kunnen in overleg in-company (binnen uw bedrijf) worden aangeboden. Daarnaast kan ook samen met u een maatwerk cursus ontwikkeld worden. Het voordeel van een in-company opleiding is dat deze georganiseerd kan worden op de plaats en tijd die u en uw medewerkers schikken en u bepaalt zelf waar accenten op gelegd dienen te worden die voor uw specifieke bedrijf van belang zijn. De opleiding sluit dan volledig aan op uw vraag en/of opleidingsbehoefte.

Neem voor meer informatie over in-company en maatwerkmogelijkheden contact op met FENEX, tel: 088-4567400 of e-mail naar opleidingen@fenex.nl

​​