hamburg haven vrachtschip

Lid worden van Fenex

Wat zijn de ledenvoordelen?

Als je lid bent van Fenex, geven we advies die kosten en tijd bespaart, en ondersteunen we je waar nodig is. Ook maak je onderdeel uit van een uitgebreid en vakinhoudelijk netwerk met collega-bedrijven. Dus … lid worden van Fenex is  een logische keuze.

De vijf voordelen van het Fenex-lidmaatschap:

  1. Dienstverlening: de experts van Fenex zijn gespecialiseerd in de logistieke sector. Dus heb je vragen over bijzonderheden rondom Brexit, of Douane en directe vertegenwoordiging of wil je iets meer duidelijkheid over modelcontract Opslagvoorwaarden? Team Fenex staat voor je klaar.
  2. Belangenbehartiging: Fenex is een kring van TLN. En samen met de experts van TLN werken we hard aan het vasthouden en bereiken van de optimale condities voor ondernemers in de logistieke sector. In de luchtvrachtsector werken we nauw samen met ACN.
  3. Sectorontwikkeling en -professionalisering: met opleidingen en trainingen en met actuele informatie op de website en in nieuwsbrieven houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sector.
  4. Tools, modellen & adviezen: Fenex ontwikkelt speciaal voor haar leden allerhande modelcontracten, instrumenten en adviezen. Zo kunnen Fenex-leden zich richt op waar ze goed in zijn: het organiseren van en doen vervoeren van goederen als logistieke specialist.
  5. Ontmoetingsplek: Fenex brengt leden bij elkaar waar ze elkaar kunnen versterken. Denk bijvoorbeeld aan de gezamenlijk lobby voor betere Douane-voorwaarden via de kring Douane, of de kring Duurzaamheid die zich inzet om de kansen voor de logistieke sector om te verduurzamen te versterken en te verbreden.

Wil je lid worden? Neem contact op met onze accountmanager Paul Wassing op 06 53 13 47 79 of pwassing@tln.nl of vraag een informatiepakket aan via pwassing@tln.nl.

Uitvoeren expeditiewerkzaamheden:
LET OP: Fenex behartigt als brancheorganisatie de belangen van expediteurs. Fenex voert zelf geen expeditiewerkzaamheden uit. Zoek je een expediteur voor het vervoeren van jouw goederen? Bel dan een van onze leden. Onze leden vind je hier.