Inloggen

   
Wachtwoord vergeten

Modelverklaringen Duits minimumloon

FENEX stelt een tweetal modelverklaringen ter beschikking aan de leden. Een voor de relatie met de vervoerder en de ander voor de relatie met de opdrachtgever.

Lees verder

FENEX website vernieuwd

Op 1 januari jl. is de nieuwe FENEX website live gegaan. In de vernieuwde website vindt u de vertrouwde FENEX inhoud, maar dan in een nieuw jasje.

Lees verder

Waar staat FENEX voor?

Al meer dan 100 jaar behartigt FENEX, als brancheorganisatie van expediteurs/logistieke dienstverleners, de belangen van bijna 400 nationale ondernemingen. Deze gemeenschappelijke belangenbehartiging is gericht op versterking van de positie van de van de georganiseerde expediteur/logistiek dienstverlener in Nederland.

Lees verder

FENEX-Garantiefonds

Wie met een expediteur in zee wenst te gaan, zal allereerst kijken naar zijn betrouwbaarheid. Zonder dat blijken leuzen als "snel" en "goedkoop" maar al te vaak valkuilen te zijn.

Lees verder

Producten en diensten

Naast de algemene belangenbehartiging die FENEX voor de bedrijfstak verricht, worden ook informatie, adviezen, producten en diensten aan de leden verstrekt ten behoeve van een optimale uitoefening van het bedrijf.

Lees verder

Integrale Security Toolkit Wegwijs in veiligheidsprogramma's

bams79r7kb.jpgDe overheid legt op allerlei terreinen steeds meer de nadruk op handhaving en controle door middel van monitoring en horizontaal toezicht op wettelijke eisen en maatregelen op het gebied van veiligheid. Dit vraagt om een herinrichting van uw bedrijfsprocessen die deze vorm van handhaving en toezicht mogelijk maakt.

De organisaties FENEX, ACN, ORAM, CBRB, Port of Rotterdam en EVO en management adviseur AON hebben hiervoor gezamenlijk voor de branche de Integrale Security Toolkit samengesteld.

Lees verder  

​Waarom een expediteur in de arm nemen?

Wie goederen internationaal wil laten vervoeren, wil er zeker van zijn dat zij in dezelfde goede staat de plaats van bestemming bereiken. Daarbij komt meer kijken dan men denkt.

Lees verder

Vind een expediteur

Klik hier voor de mogelijkheid om een expediteur aan de hand van uw eisen en wensen te vinden.