Vooraankondiging Fenex-jaardiner

We kijken er enorm naar uit om in deze tijd weer een Fenex-diner te kunnen organiseren. Een tijd waarin de supply chain in de hele wereld piept en kraakt, waarin de rimpelingen in de economie voor enorme golven in de wereld van de logistiek zorgen én een tijd waarin de rol van de expediteur alleen maar groter en belangrijker wordt. Maar ook een tijd waarin we als sector uitdagingen hebben op het gebied van personeel, digitalisering en een veranderende markt.

Rotterdam high angle view – panoramic format

Het is dan ook een grote eer dat de demissionair Staatssecretaris van Financiën – Toeslagen en Douane Alexandra van Huffelen met ons in gesprek gaat en haar visie deelt. Daarnaast zijn we net zo vereerd met de komst van Jacco Vonhof Voorzitter MKB Nederland, die de stand van MKB Nederland met ons bespreekt.

De avond staat onder de bezielende, altijd prikkelende en scherpe leiding van BNR presentator Rens de Jong.

Datum en locatie
Dinsdag 7 december 2021, 18.00 uur
Het Hulstkamp Gebouw, Maaskade 120 te Rotterdam

Het prachtige Hulstkamp Gebouw is opnieuw het decor van het diner en de perfecte plek om eindelijk weer te netwerken, bij te praten en van elkaar te leren.

Wij verheugen ons erop om met alle leden en relaties van Fenex het glas te heffen en een inspirerende, leerzame en gezellige avond te hebben!

Namens het Fenex bestuur,
met vriendelijke groet,

Roderick de la Houssaye
Voorzitter Fenex

Aanmelden? Klik hier! (Exclusief voor Fenex-leden)