Webinar Markttoezichtverordening op 19 februari 2021

Op 16 juli 2021 zal de nieuwe verordening (2019/1020) betreffende markttoezicht en conformiteit van producten in werking treden (enkele artikelen zijn op 1 januari reeds in werking getreden). Deze verordening introduceert de ‘fulfilment dienstverlener’. Logistiek dienstverleners kunnen onder bepaalde voorwaarden en voor specifiek genoemde producten extra aansprakelijkheden en verantwoordelijkheden hebben jegens de markttoezichtautoriteiten.

Foto: Bart Kerklaan
Foto: Bart Kerklaan

Op vrijdag 19 februari a.s. van 14.00 – 15.30 uur organiseren wij een webinar voor onze leden waarin het volgende aan de orde komt:

  • een presentatie over de aanleiding en gevolgen van de nieuwe verordening;
  • een Q&A sessie aan het einde en de door Fenex te ondernemen vervolgstappen.

Sprekers:

  • Marijn van Tuijl van Ploum Rotterdam Law Firm
  • Paul Speijer van Concordia de Keizer B.V.
  • Stefan Verhagen van Fenex

Dit webinar zal worden gegeven via Microsoft Teams. Om de verbinding stabiel te houden, verzoeken wij alle deelnemers hun geluid op mute te zetten en de webcam uit te schakelen. Tijdens het webinar zullen wij de chatfunctie in de gaten houden en is het ook mogelijk een vraag te stellen door jouw (digitale) hand op te steken.

Aanmelden kan via deze link (meld je wel eerst aan met je Fenex inloggegevens).

Je ontvangt een automatische bevestiging van je aanmelding. Een dag van tevoren ontvang je een link waarmee je online kunt deelnemen aan de Teams vergadering. Vragen of opmerkingen kunnen gemeld worden bij het secretariaat van Fenex, via secretariaat@fenex.nl.