Inloggen

   
Wachtwoord vergeten

  Persbericht - TLN start nieuwe dienstverlening: TLN Advocaten

  30-8-2017

  TLN heeft per 1 september twee advocaten in huis die exclusief voor TLN-leden aan de slag gaan. TLN kan nu een juridisch vraagstuk van het begin tot het eind oppakken voor haar leden.

  Gespecialiseerde rechtsbijstand, tegen een zeer concurrerend tarief.

   

  TLN beschikt al veel langer over een gespecialiseerde juridische afdeling die zaken/vraagstukken van haar leden in behandeling neemt. Door deze afdeling nu aan te vullen met twee eigen advocaten, hoeft TLN bepaalde verzoeken om rechtshulp niet meer bij voorbaat af te wijzen of dossiers halverwege de behandeling over te dragen aan een externe advocaat.

   

  Ledenbelang voorop

  De betrokkenheid van de TLN-advocaten is groot, omdat ze in dienst zijn van TLN en daarom het belang van de leden altijd voorop stellen – ze komen niet in actie voor wederpartijen van leden. Verder zijn ze in staat om binnen TLN informatie snel te delen, op basis van specifieke kennis van de sector en het vervoerrecht.

   

  Full-service rechtshulp

  Kortom, per 1 september beschikken de leden van TLN over een betaalbare, laagdrempelige en gespecialiseerde full-service rechtshulp, tegen een zeer concurrerend tarief.