Inloggen

   
Wachtwoord vergeten

  Training AEO Security Awareness

  ​​​Start: Najaar 2020


  Algemeen

  Supply chain security richt zich op het nemen van beveiligingsmaatregelen die ten behoeve van de gehele logistieke keten worden getroffen en die zorgen voor veilig produceren, opslaan en vervoeren van goederen. Bedrijven met een AEO status genieten een aantal voordelen maar aan deze status zijn ook eisen verbonden.  Uitgangspunt van AEO is de beveiliging van de hele keten, dus van producent tot afnemer. Een belangrijk doel is het voorkomen dat goederenstromen worden misbruikt door criminelen en terroristen. Voor bedrijven met de status AEO ‘security’ of ‘customs’ kan de training een waardevolle bijdrage leveren aan de awareness van de medewerkers. Door het volgen van deze training weten uw medewerkers hoe ze verdachte- of noodsituaties kunnen herkennen en voorkomen en leren zij hoe te handelen. 

   

  Doelgroep

  De training is bedoeld voor (warehouse) medewerkers, planners, chauffeurs en iedereen die te maken heeft met inkomende en uitgaande goederen. Uiteraard kunt u als ondernemer ook aan de training deelnemen.

   

  Lesprogramma

  1e lesavond

  Beveiliging en bewustwording

  Security op de vestiging (pand en bedrijfsterrein)

  2e lesavond

  Veiligheidsprocedures

  Security onderweg

   

  Duur en lestijden

  De cursus duurt 2 lesavonden, welke worden gegeven van 18.30 tot 21.00 uur.

   

  Startdatum

  Najaar 2020.

   

  Locatie 

  Rotterdam (ntb)

   

  Docent

  De lessen zullen verzorgd worden door de heer Pascal Verbaten, consultant Supply Chain Security.

   

  Certificaat

  Cursisten die beide lesavonden hebben bijgewoond, krijgen na afloop van de cursus een bewijs van deelname.

   

  Cursusgeld

  Het cursusgeld is vastgesteld op € 235,-  (TLN en FENEX leden) en € 280,- (voor niet-leden), prijswijzigingen voorbehouden, excl. BTW.

   

  Aantal cursisten

  Het aantal cursisten is vastgesteld op maximaal 15.

   

  Annulering

  Bij schriftelijke annulering tot 3 weken voor aanvang van de cursus worden geen kosten in rekening gebracht. Bij tussentijdse beëindiging van de cursus is restitutie van het cursusgeld niet mogelijk.

   

  Aanmelding

  U kunt zich voor deze cursus online inschrijven. Ongeveer 3 weken voor aanvang ontvangt u een uitnodiging met verdere informatie. 
   

  Terug naar het overzicht