Nieuw logo Fenex

Behalve een nieuwe website heeft het bestuur ook gekozen voor een nieuw logo, nieuwe schrijfwijze van de naam en een opfrissing van de huisstijl.

F enex logo 800x800px (social media)

Fenex heeft niet alleen een nieuwe website, ook heeft het bestuur gekozen voor een nieuw logo en schrijfwijze. Bestuurslid Ad Schoenmakers legt uit waarom: ‘Terwijl ons verenigingsbureau druk aan de drastische vernieuwing van de website werkte, merkten we als bestuur op dat ons logo behoorlijk gedateerd was. Een vernieuwd eigentijdse uitstraling heeft ook effect op de ontvanger en het beeld dat bezoekers hebben van onze website. Dit frisse, nieuwe en vooral eigentijds logo weerspiegelt hoe Fenex als vereniging is: zakelijk en actueel.’

‘Onze naam is zo bekend, nationaal en internationaal’, gaat Schoenmakers verder. ‘ Echter voor geïnteresseerden is die naam niet altijd bekend en zal er een toevoeging bij moeten komen. Kan net iets gemakkelijker met nieuwe logo.’  Ook de schrijfwijze is veranderd. Van FENEX naar Fenex. Ook meer eigentijds en vooral ook functioneel.

Is het oude logo dan niet meer bruikbaar?
Absoluut wel juist. De komende tijd blijven beide logo’s actief en actueel. We schakelen alleen wel langzaam over naar het nieuwe logo. Op alle uitingen van Fenex zijn we druk doende die aan te passen. Hieronder en op de ‘Contact & pers’-pagina vind je het nieuwe logo in verschillende formaten. Deze kan je vanaf nu toevoegen aan jouw uitingen als je tenminste lid bent van Fenex.

Hulp nodig?
Mochten we je kunnen helpen met bepaalde toepassingen van het logo of heb je andere opmerkingen? Neem dan contact op met ons secretariaat via secretariaat@fenex.nl of via het contactformulier op de ‘Contact & pers’-pagina.

Download Fenex-logo

INLOGGEN VOOR LEDEN
Dat doe je met je eigen TLN-inlog en wachtwoord zoals je dat dus bent gewend op de TLN-site. Via single sign-on kan je op beide websites terecht. Let wel: je moet wel lid zijn van Fenex.