Inloggen

   
Wachtwoord vergeten

  Mc Port Event

  3-10-2017

  Mc Port Event

  Tijdens het Mc Port Event staat het brede scala aan beroepen en opleidingen centraal dat haven en industrie hebben te bieden aan jongeren die zich oriënteren op hun toekomstige vervolgopleiding en beroep.

   

  Data

  • - woensdag 15 november 2017 (VMBO) van 09.00 tot 16.30 uur
  • - donderdag 16 november 2017 (HAVO & VWO) van 09.00 tot 16.30 uur

  Het Mc Port Event vindt plaats bij EIC Mainport Rotterdam (EIC) in Rozenburg.

   

  Het evenement is speciaal bedoeld voor leerlingen uit de bovenbouw VMBO leerjaar 4, HAVO leerjaar 4 & 5 en VWO leerjaar 4,5 & 6. Bij het EIC krijgen de leerlingen een programma van 2,5 uur aangeboden dat bestaat uit verschillende activiteiten.

   

  Uw bedrijf als deelnemer / sponsor aan het Mc Port Event?

  Wij nodigen u uit aan dit evenement deel te nemen. De deelnamekosten bedragen € 900,- (excl. btw) voor twee dagen en € 500,- (excl. btw) voor een dag. Kunt u als bedrijf niet aanwezig zijn, maar wilt u het Mc Port Event wel steunen, dan kunt u ook een sponsorbijdrage doen. Dankzij uw bijdrage en deelname kunnen wij het Mc Port Event (en ook het busvervoer) gratis aanbieden aan scholen uit de omgeving van het Rotterdamse haven- en industriegebied. Wij gaan ervan uit in 2017 ca. 1.000 leerlingen te ontvangen.

   

  Deelnemende bedrijven krijgen ruimte voor een stand en kunnen zich daar op hun eigen wijze presenteren aan de jongeren (via gesprekken, folders, fotowand of indien mogelijk de leerlingen vooral ook iets laten doen). Het EIC stimuleert via een strippenkaart dat de jongeren bij uw stand langskomen en vragen stellen over uw bedrijf. Medewerkers die uw stand bemannen, krijgen voor twee personen consumptiebonnen voor koffie, thee, frisdrank, een lunch en een afsluitende borrel. Uw bedrijfsnaam zal in de communicatie over en tijdens het evenement goed zichtbaar zijn.

   

  Wanneer u interesse heeft als bedrijf aanwezig te zijn tijdens het Mc Port Event of als u het event wilt sponsoren, verzoeken wij u om het inschrijfformulier aan ons te retourneren via e-mail:  L.vanluik@eic-mainport.nl