Inloggen

   
Wachtwoord vergeten

  FENEX website vernieuwd

  24-12-2014

  Dinsdag 23 december jl. is de vernieuwde FENEX website live gegaan. In de vernieuwde website vindt u de vertrouwde FENEX inhoud, maar dan in een nieuw jasje. Hiermee wordt verder vorm gegeven aan de integratie tussen FENEX en TLN. Bovendien kan FENEX met de nieuwe website de bestaande dienstverlening aan leden verder optimaliseren en biedt deze meer mogelijkheden voor toekomstige product- en dienstontwikkelingen.

  Ledennet: Nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord

  Om in de loggen op het ledennet van FENEX is een inlognaam en wachtwoord vereist. Door de omzetting naar de nieuwe website zijn de bestaande inloggegevens vervallen.

  Bestaande 'gebruikers' ledennet
  Personen die bij FENEX geregistreerd staan als 'gebruiker', bijvoorbeeld ontvangers van bulletins of circulaires, kunnen een nieuw en persoonlijk wachtwoord aanmaken. Hiervoor ontvangt u op 24 december een persoonlijke mail met instructies hoe u uw account kunt activeren.

  Nieuwe gebruiker
  Bent u werkzaam bij een FENEX-lid, maar beschikt u niet over een inlog, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat van FENEX (fenex@fenex.nl of 088-4567.400).