Fenex.nl is vernieuwd

Nieuwe website, bekende goede dienstverlening, informatie geactualiseerd en gestructureerd.

Foto: Bart Kerklaan
Foto: Bart Kerklaan

Op onze nieuwe site hebben we de informatie net iets anders vormgegeven en gestructureerd. Enerzijds om onze Fenex-leden beter te bedienen en te voorzien van specifieke ledeninformatie. Anderzijds willen we potentiële Fenex-leden en andere belangstellenden graag laten zien waar onze Fenex-leden voor staan, wat de logistieke sector doet en wat wij als vereniging doen.

Wat is er anders?
Onder ‘Producten en diensten’ vind je alle zaken als documenten, downloads en instrumenten, die Fenex speciaal voor haar leden heeft ontwikkeld of gemaakt. Die zijn dus alleen voor leden beschikbaar. Inloggen doe je met je bekende TLN-inlog en wachtwoord. Uiteraard heb je alleen toegang tot de informatie als je ook Fenex-lid bent.

Onder ‘Kennisbank’ vind je de dossiers die zijn geactualiseerd. Helaas zijn nog niet allee dossiers compleet zoals het Brexit-dossier maar we werken er hard aan samen met onze Fenex-expert. Tevens vind je vanaf nu ook de Fenex-experts in het dossier. Zo kun je direct de juiste persoon raadplegen als je vragen of opmerkingen hebt.

Via ‘Opleidingen’ kom je bij de verschillende opleidingen die we hebben ontwikkeld voor onze leden en andere geïnteresseerden. Momenteel wordt er gewerkt aan een nieuw aanmeldsysteem. We houden jullie op de hoogte.

Verder zijn we sinds juli actief geworden op LinkedIn. Daar zullen we actiever worden en in de toekomst met een blog, vlog en regelmatige updates meer van ons laten horen.

Werk in uitvoering
We zijn nog niet klaar. We missen hier en daar nog wat informatie. Zo werken we hard aan aan het Brexit-dossier. Maar wellicht mis je informatie of twijfel je aan een download. Laat het ons alsjeblieft weten en mail naar secretariaat@fenex.nl.

INLOGGEN VOOR LEDEN
Dat doe je met je eigen TLN-inlog en wachtwoord zoals je dat bent gewend op de TLN-site. Via single sign-on kan je op beide websites terecht. Let wel: je moet wel lid zijn van Fenex.