contact

Contact

Wil je contact met ons? Dat kan via mail, telefonisch en via onderstaand formulier

Direct contact of bezoeken

Fenex, de Nederlandse organisatie voor Expeditie en Logistiek is via onderstaand telefoonnummer en mailadres 5 dagen per week tijdens kantooruren goed bereikbaar.

Algemeen:
Telefoonnummer: 088 – 45 67 400
E-mail: secretariaat@fenex.nl

Opleidingen:
Telefoonnummer: 088 – 45 67 401
E-mail: opleidingen@fenex.nl

Uitvoeren expeditiewerkzaamheden:
Fenex behartigt als brancheorganisatie de belangen van expediteurs. Zoek je een expediteur voor het vervoeren van jouw goederen? Bel dan een van onze leden. Onze leden vind je hier.

Adres:
Boris Pasternaklaan 22-30
2719 DA Zoetermeer

Postadres:
Postbus 3008
2700 KS Zoetermeer

Routebeschrijving

INLOGGEN VOOR LEDEN
Dat doe je met je eigen TLN-inlog en wachtwoord zoals je dat dus bent gewend op de TLN-site. Via single sign-on kan je op beide websites terecht. Let wel: je moet wel lid zijn van Fenex.

Pers

Contact persvoorlichting FENEX/TLN:
De dienstdoende persvoorlichter is zowel tijdens als buiten kantooruren bereikbaar via de perstelefoon: 06 51 80 63 40 en per e-mail: pers@tln.nl

Download Fenex-logo

CV voorzitter Fenex

Roderick de la Housssaye, directeur en mede-eigenaar van NedCargo, is per 31 mei 2018 voorzitter van Fenex. ​De la Houssaye is sinds 2000 directeur bij NedCargo en sinds 2011 bestuurslid van Fenex. ‘Het is een grote eer om, samen met het bestuur, de Nederlandse expeditiesector te mogen vertegenwoordigen’, aldus De la Houssaye. ‘We leven in een uitdagende tijd met voor onze sector belangrijke thema’s als digitalisering, een sterk wisselende markt en Brexit.’

Contactformulier

Heb je een vraag of opmerking? Je kan ook contact met ons opnemen via dit formulier.

  • Indien van toepassing
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.