Inloggen

   
Wachtwoord vergeten

  Het havendebat 2012 deelname van fenex

  ​Aan de leden
  Aan de leden van de Raad voor Zeehavenlogistiek


  Rotterdam, 29 oktober 2012
  MvP/LK
  FL/12/119


  Dames, mijne heren,

  Het Havendebat 2012 – deelname van FENEX

  Op dinsdag 11 december aanstaande vindt de 12e editie van het Rotterdams Havendebat plaats. Dit jaar zijn wij bijzonder vereerd met de volgende deelnemers:

  • Dhr. Bruyninckx, CEO, Haven van Antwerpen
  • Dhr. Hurtienne, Managing director, Haven van Hamburg
  • Dhr. Smits, CEO, Haven van Rotterdam

  Tijdens het Havendebat gaan deze heren met elkaar in gesprek over de positie en de toekomst van de belangrijkste havens van Noord-Europa.

  Programma
  Het debat wordt ingeleid door Prof. dr. Theo Notteboom. In een openingsbetoog beschrijft hij de ontwikkeling van de Noord Europese havens in vogelvlucht. Daarbij schetst hij het perspectief van de havens voor de komende jaren. Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder meer: achterlandverbinding, positie ten opzichte van andere Europese havens, arbeidsmarkt, capaciteitsontwikkeling, duurzaamheid en natuurlijk grensoverschrijdende samenwerking. Gedurende het debat is er volop ruimte voor inbreng uit de zaal.

  Korting voor FENEX leden
  Graag nodigen wij u uit aan dit debat deel te nemen. Het Havendebat vindt dit jaar plaats in Lantaren Venster op de Kop van Zuid te Rotterdam. Meer informatie en inschrijven via www.havendebat.nl. Als lid van FENEX kunt u extra voordelig deelnemen, u betaalt slechts € 95,- (in plaats van € 150,-). Kies in het registratieformulier voor de optie 'FENEX lid'.

  Graag begroeten wij u op 11 december aanstaande.

  Met vriendelijke groet,

  FENEX                                             NT Publishers

  Liesbeth Slappendel                    Arie van Dijk
  Directeur                                       Publishing Manager