Inloggen

   
Wachtwoord vergeten

    FENEX-logo

    ​De naam FENEX en het FENEX-logo zijn als woord-/dienstmerk gedeponeerd bij het BENELUX Merkenbureau. Het gebruik daarvan is uitsluitend voorbehouden aan leden van de Vereniging.

    De leden zullen zich bij het gebruik van het FENEX-logo op hun website en hun briefpapier kunnen profileren als FENEX erkend expediteur. Juist hij staat bekend logistieke problemen op te lossen, opereert al jaren met succes in de internationale logistieke markt als een spin in het web en kent de ondoorzichtige complexe vervoersmarkt.

    FENEX-expediteurs weten dat alles draait om de betrouwbaarheid. Daarom werken zij voortdurend aan de kwaliteit en beheersbaarheid van logistieke systemen. Maar FENEX-expediteurs bieden naast die noodzakelijke betrouwbaarheid nog een extra zekerheid: het FENEX-Garantiefonds. Juist omdat FENEX-expediteurs er alles aan doen om een betrouwbare partner te zijn, staan zij ook garant voor elkaar wanneer er ooit een FENEX-expediteur in financiële problemen zou komen. Tot op heden behoort dit gelukkig tot de uitzonderingen.

    Een FENEX-expediteur herkent u aan het FENEX-logo.